AirPods schoonmaken, zo doe je dat!

Als je je AirPods al een tijdje hebt, dan herken je misschien wel het probleem dat je AirPods erg gevoelig zijn voor stof en vuil. Niet alleen de oortjes zelf, maar ook je AirPods oplaadcase wordt snel vies.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je jouw AirPods en AirPods oplaadcase schoon en netjes houdt.

BYSTER. Cleaning Set

De beste oplossing voor het schoonmaken van je AirPods is met de BYSTER. Cleaning Set. Met deze set van BYSTER. maak je alle onderdelen van je AirPods gemakkelijk schoon.

De set bestaat uit een verschillende onderdelen, waaronder een borstel met schuimlaag, een hardere borstel en een onderdeel dat lijkt op een vulpen. Hiermee maak je je AirPods weer als nieuw.

Andere Apple-producten schoonmaken

De BYSTER. Cleaning Set is naast het schoonmaken van AirPods, ook geschikt om andere Apple-producten schoon te maken. Denk bijvoorbeeld aan het stof dat in de oplaadpoort of speakers van je iPhone zit. Hierdoor kan het zijn dat je iPhone niet meer goed oplaadt of dat de geluidskwaliteit vermindert. Zonder het juiste gereedschap is het lastig om het stof goed te verwijderen.

Gelukkig komt de BYSTER. Cleaning Set hierbij erg goed van pas. Met het onderdeel met de vulpen vorm  kun je gemakkelijk je oplaadpoort en speakers op een veilige manier schoonmaken! Je hoeft hiervoor dus niet naar een ‘fysieke Apple-specialist’. Makkelijk toch?

Geen Pincet

Waarom niet met een pincet of tandenstoker?

Geen Pincet

Er zijn verschillende redenen waarom het niet verstandig is om je AirPods of iPhone schoon te maken met een pincet of tandenstoker.

Allereerst heeft een pincet meestal een scherpe punt van metaal, waarmee je snel krassen op je AirPods of iPhone maakt. Ook is een pincet niet geschikt voor de gaatjes van de speakers van je iPhone.

Een tandenstoker heeft in tegenstelling tot een pincet geen scherpe punt en laat niet snel krassen op je Apple-producten achter. Echter, met een tandenstoker is het ook niet mogelijk om de gaatjes van de speakers van je iPhone en de AirPods oplaadcase goed schoon te maken.

Om je AirPods en andere Apple-producten goed schoon te maken, adviseren we je dan ook om de BYSTER. Cleaning Set aan te schaffen en te gebruiken.

Bekijk producten