Welk Apple Watch bandje kies jij?

Je Apple Watch is geschikt voor allerlei gelegenheden. Van sporten tot zakelijke meetings. Je kunt er overal mee aankomen, maar welk Apple Watch bandje kies jij?

BYSTER. heeft een groot aanbod aan bandjes, zodat je het uiterlijk van je Apple Watch voor elke gelegenheid kan veranderen. Welke bandjes zijn er en wanneer draag je ze? Je leest het in dit artikel.

BYSTER. Sportbandje

BYSTER.-Sportbandje

Het meest bekende bandje voor je Apple Watch is het sportbandje. De Apple Watch is immers ontwikkeld met het idee om je prestaties te monitoren.

Doordat het BYSTER. Sportbandje is gemaakt van fluorelastomeer, kan het goed tegen water en zweet en is het erg makkelijk schoon te maken. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar; van geel tot kersenrood.

Gevlochtend-Solobandje-BYSTER.

BYSTER. Gevlochten solobandje

Gevlochtend-Solobandje-BYSTER.

Een chiquer alternatief voor het sportbandje is het BYSTER. Gevlochten solobandje. Het gevlochten bandje heeft een rekbaar design dat fijn om je pols zit.

Dit bandje voor de Apple Watch is gevlochten van elastisch nylon en bestaat uit één geheel. Het bandje is zweet- en waterbestendig en daardoor uitermate geschikt voor zowel sport- als casualgebruik.

BYSTER. Milanees bandje

BYSTER. Milanees Bandje

Als je van je Apple Watch het uiterlijk van een luxe klassiek horloge wil geven, dan is het BYSTER. Milanees bandje de perfecte keuze.

Het Milanees design is gebaseerd op een stijl uit de 19e eeuw. Dit bandje is dan ook zeer geschikt om naar werk of formele gelegenheden te dragen. Het bandje is van metaal en heeft een magnetische sluiting waardoor hij altijd past.

BYSTER. Leather Link-bandje

BYSTER. Leather Link-bandje

BYSTER. Leather Link-bandje

Met het Leather Link-bandje van BYSTER. geef je jouw Apple Watch een elegante uitstraling. Het bandje is gemaakt van hoge kwaliteit PU leder, waarin flexibele magneten zijn verwerkt.

De magnetische sluiting zorgt ervoor dat je je Apple Watch makkelijk om en af kunt doen en dat ‘ie prettig om je pols blijft zitten. Door de kussentjes aan de binnenkant voelt het bandje zacht aan om je pols.

Bekijk producten